Tuesday, April 10, 2012

Showroom Berwajah Baru - Status Terkini

Assalamu'alaikum wm wbkh pengunjung semua ...
Alhamdulillah.... sebahagian dari set akuarium di showroom kami yang kini tampil dengan wajah baru telah pun beroperasi. Sebahagian dari stok arowana kami telah pun dipindahkan dan kini berada di dalam rumah baru.

Walau bagaimanapun, kerja-kerja pembikinan belum siap sepenuhnya. Sebahagian set akuarium masih lagi di dalam prosese pemadangan sistem paip dan masih belum boleh digunakan.

Berikut ini saya paparkan gambar-gambar terkini showroom kami.

Set akuarium setinggi 4 tingkat dan telah mula beroperasi, ia mengandungi  16 buah akuarium dan  menggunakan sistem penapisan air bersepadu. Hanya sebuah tangki penapisan dan sebuah pam digunakan 
Hanya 2 aras yang telah dipasang lampu, yang lainnya masih dalam proses pemasangan 
Antara arowana kami yang bernasib baik menjadi penghuni perintis set akuarium baru ini 

Di bawah ini pula, iaitu di sebelah kanan, adalah set akuarium yang masih dalam proses pemasangan sistem paip dan masih belum beroperasi.

Rekabentuk set akuarium yang boleh ditutup sepenuhnya apabila perlu (concealable), membolehkan showroom ditukar (transform) kepada ruangan untuk lain-lain  aktiviti sosial dan kekeluargaan apabila perlu

Jika tiada aral melintang, kesemua set akuarium di atas akan dapat digunakan selewat-lewatnya menjelang hujung April ini, dan showroom kami nanti akan beroperasi dengan wajah baru sepenuhnya, insyaAllah.


  

3 comments:

  1. cantik... cantik... aq nk buat kt rumah macam ne la... ekekekkekekekeke hulur2 design rak tu tn haji...

    ReplyDelete
  2. boleh je kalau nak dptkan design rak tu...

    ReplyDelete