Saturday, May 26, 2012

New Stock For Sale - Baby Arowana Malaysia Gold

Assalamualaikum wm wbkh...

Baby arowana Malaysia Gold for sale:

- saiz kira-kira 5 inci

- asal dari Bukit Merah
- rim emas (gold rims) di sisik baris ke 5  sudah penuh, sedang merebak ke baris ke 6
- tanda-tanda 'chu' sudah mulai kelihatan
- baka malaysia gold yang berkualiti, warna keemasan pada sisik terang dan jelas
- kuantiti 5 ekor
- harga : dari RM1,200 

Nota : ada seekor yang ekornya masih pendek kerana pernah putus akibat bergaduh, kini sedang pulih.  Kami tawarkan unit ini dengan harga istimewa rm900 sahaja.

Berminat sila hubungi kami di talian 017-2479274 (Hj. Suhaimi)


8 comments:

  1. boleh tukar dgn highback besar tak tuan haji?

    ReplyDelete
  2. Boleh dirunding. Sila emailkan gambar dan keterangan seperti usia, saiz dll.

    ReplyDelete
  3. assalamualikum haji...kalau sy nak trade in dgn ikan HB besar boleh??sy student lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... kalau usia dah 3 tahun ke atas, saya boleh pertimbangkangkan ... sila emailkan gambar pd saya

      Delete
  4. ops...x cukop umur lagi..
    sy punye baru setahun lebih...
    x pe la...sy simpan dulu..
    insyaALLAH..t murah rezki sy angkat seko kat hj..
    aim nak MG..huhuu...

    ReplyDelete
  5. saya berminat.. tp sy di perak.. mcm ner tu nk ambek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu minat call saya di 017-2479274 (Hj. Suhaimi)

      Delete